Як справжня окраса святкового столу !!!
паска x Інгредієнти
- 5 склянок борошна
- 300 мл вершків
- 250 г вершкового масла
- 8 жовтків
- 1 ч. ложка солі
- 100 з свіжих дріжджів
- 1 щіпка ваніліну
- по 0,5 склянки рубаних горіхів, цукатів і родзинок
- рослинне масло і сухарі для змащування форми
- 1 білок
- 1 чайна ложка лимонного соку
- кулінарна посипання
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 склянка цукрової пудри
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для опари дріжджі розвести в теплих вершках, засипати половиною просіяного борошна, поставити в тепле місце Крок 2 Жовтки розтерти з цукром і вершковим маслом, додати в опару, що підійшла разом з горіхами, родзинками і цукатами. Все добре перемішати. Крок 3 Висипати решту борошна, сіль, ванілін, добре вимісити і прибрати в тепле місце. Коли тісто підійде обмять і знову вимісити і знову дати підійти. Крок 4 Форми змастити і присипати сухарями, дно вистелити промасленим папером. Форми заповнити тестом на 1/3 висоти, поставити їх в тепле місце, накривши рушником на 1 годину. Крок 5 Потім випікати близько 1 години при 180 градусах, потім дати охолонути. Для глазурі/прикраси: збити білок з цукровою пудрою і лимонним соком, покрити остиглі паски. Прикрасити посипкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!