Авторство рецепта належить англійському кухареві, рестораторові, телеведучому Джеймі Олівера.
Оливкова настрій x Інгредієнти
- лосось філе 1,2 кг
- рисовий оцет 100 мл
- імбир 1 ст.л.
- цедра лимона 1 шт.
- оливкова олія Filippo Berio 2 ст.л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> соєвий соус 150 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для маринаду з'єднати соєвий соус, подрібнений імбир, рисовий оцет, оливкова олія Filippo Berio і цедру лимона. Підготувати філе лосося, видаливши наявні кісточки. Замаринувати рибу в маринаді, залишивши на годину в холодильнику Крок 2
Дістати філе з маринаду, обсушити паперовим рушником. Крок 3
Розігріти сковороду гриль і обсмажити рибу на сильному вогні, шкірою вниз протягом однієї хвилини. Крок 4
Перекласти філе лосося на пергамент або фольгу для подальшого запікання в духовці. Зручніше це зробити на все тій же сковороді гриль, якщо вона зі знімною ручкою. Крок 5
Запечь рибу в духовці, розігрітій до 200 градусів протягом семи хвилин.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!