Ця паска вимагає запікання, але її приготування в цілому не займе набагато більше звичайного часу і не зажадає особливих зусиль.
Інгредієнти
- 1,2 кг жирного сиру
- 4 яйця і 6 жовтків
- по 100 г вершкового масла і самої жирної сметани
- 200 г цукру
- 100 г кукурудзяного крохмалю
- 4 ст. л. манки
- 100 г цукатів з апельсинових кірочок
- 30 г зацукрованого імбиру
- цедра 2 апельсинів
- 0,5 ч. л. солі
- масло і манка для форм
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Відіжміть сир під важким пресом, виклавши його в & nbsp ; застелений кухонним рушником друшляк, мінімум на 4 & nbsp; ч. Розтопити вершкове масло, додайте апельсинову цедру і & nbsp; остудіть. Крок 2
Дрібно наріжте цукати і & nbsp; зацукровані імбир. У & nbsp; цілих яєць відокремте білки від & nbsp; жовтків. Змішайте всі жовтки і & nbsp; збийте з & nbsp; половиною цукру до білого кольору. Додайте жовткову суміш в & nbsp; сир і & nbsp; збийте занурювальним блендером (НЕ міксером!) До гладкості. Продовжуючи збивати, додайте олію з & nbsp; цедрою і & nbsp; сметану, потім манку. Крок 3 Розігрійте духовку до 170 & nbsp; ° С. Змастіть маслом і & nbsp; обсипте тонким шаром манки форми (можна як для пасок). Міксером збийте в & nbsp; пишну піну білки з & nbsp; сіллю. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою всипте цукор, потім крохмаль. У & nbsp; вас повинна вийти пишна, блискуча маса. Крок 4
За допомогою лопатки в & nbsp ; три прийоми додайте збиті білки в & nbsp; сирне тісто, акуратно перемішуючи знизу вгору. Розкладіть тісто по підготовленим формам так, щоб воно не доходило до країв на 3-4 см. Крок 5 У & nbsp; глибоке деко налийте води, поставте форми і & nbsp; випікайте паски приблизно 1 & nbsp; ч. Остуджують поступово, відкривши дверцята духовки, щоб вони не опало.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!