Запечена ФОРЕЛЬ З САЛАТОМ З ОГІРКІВ

Щоб вашим блюдом захоплювалися, необов’язково провести у плити пів дня. Приготуйте форель по нашому рецептом, і ви в цьому переконаєтеся

Інгредієнти

  • 1 кг філе морської форелі на шкірі
  • 160 мл соєвого соусу
  • 150 мл рідкого меду
  • 3 см кореня імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • Для салату:
  • 2 довгих огірка
  • 2 зубчики часнику
  • 1 середня червона цибулина
  • 70 г маринованого імбиру
  • крес-салат для подачі
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

запечена ФОРЕЛЬ З  САЛАТОМ З ОГІРКІВ

Приготуйте маринад для форелі. Очистіть часник і імбир і натріть на дрібній тертці. Змішайте соєвий соус і мед, додайте часник і імбир.

Крок 2 Наріжте філе на порційні шматки або залиште цілим. Покладіть філе в контейнер, залийте маринадом, накрийте фольгою і приберіть в холодильник на 1 ч.

Крок 3 Очистіть огірки і розрізати вздовж на 4 частини. Ложкою вишкребіть насіння і наріжте огірки на шматки завдовжки 3-4 см. Очистіть часник і дуже дрібно порубати. Дрібно наріжте маринований імбир. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Змішайте в пакеті огірки і часник, посоліть і добре потрясіть. Потім додайте цибулю і перемішайте. Залиште на 15 хв. в холодильнику.

Крок 4

запечена ФОРЕЛЬ З  САЛАТОМ З ОГІРКІВ

Розігрійте духовку до 140 ° C. Застеліть деко папером для випічки. Викладіть форель на деко і поставте в духовку. Ціле філе запікайте 15 хв., Порційні шматки – 10 хв.

Крок 5

запечена ФОРЕЛЬ З  САЛАТОМ З ОГІРКІВ

У цей же час злийте з огірків виділилася рідина і додайте імбир.

Крок 6 Викладіть рибу на блюдо, поруч розкладіть огірковий салат. Прикрасьте крес-салатом і подавайте.

0/5 (0 Reviews)