Щоб вашим блюдом захоплювалися, необов’язково провести у плити пів дня. Приготуйте форель по нашому рецептом, і ви в цьому переконаєтеся
Інгредієнти
- 1 кг філе морської форелі на шкірі
- 160 мл соєвого соусу
- 150 мл рідкого меду
- 3 см кореня імбиру
- 3 зубчики часнику
- Для салату:
- 2 довгих огірка
- 2 зубчики часнику
- 1 середня червона цибулина
- 70 г маринованого імбиру
- крес-салат для подачі
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте маринад для форелі. Очистіть часник і імбир і натріть на дрібній тертці. Змішайте соєвий соус і мед, додайте часник і імбир.
Крок 2 Наріжте філе на порційні шматки або залиште цілим. Покладіть філе в контейнер, залийте маринадом, накрийте фольгою і приберіть в холодильник на 1 ч.
Крок 3 Очистіть огірки і розрізати вздовж на 4 частини. Ложкою вишкребіть насіння і наріжте огірки на шматки завдовжки 3-4 см. Очистіть часник і дуже дрібно порубати. Дрібно наріжте маринований імбир. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Змішайте в пакеті огірки і часник, посоліть і добре потрясіть. Потім додайте цибулю і перемішайте. Залиште на 15 хв. в холодильнику.
Крок 4
Розігрійте духовку до 140 ° C. Застеліть деко папером для випічки. Викладіть форель на деко і поставте в духовку. Ціле філе запікайте 15 хв., Порційні шматки – 10 хв.
Крок 5
У цей же час злийте з огірків виділилася рідина і додайте імбир.
Крок 6 Викладіть рибу на блюдо, поруч розкладіть огірковий салат. Прикрасьте крес-салатом і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!