Ця ошатна блюдо асоціюється зі святом, тому не скупіться на прикраси. Найголовніше & ndash; не переварити куряче філе, щоб воно залишилося соковитим.
Інгредієнти
- 1 велике філе курячої грудки
- 7 г желатину
- перепелині яйця
- перець для оформлення
- зелень для оформлення
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Відваріть філе в підсоленій воді до готовності, остудіть. Крок 2 Відлийте 1 стакан курячого бульйону (який зварили з кісток), трохи підігрійте і розчиніть в ньому желатин. Крок 3 Тонко наріжте куряче філе і розкладіть на блюді. Прикрасьте перепелиними яйцями, зеленню і залийте бульйоном. Крок 4 Приберіть для застигання в холодильник.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!