Достаток і ефектність & mdash; ось одні з основних критеріїв відбору страв для святкового столу. Про відмінний смак ми навіть і не говоримо, він просто повинен бути. Заливна риба & mdash; чудовий варіант, де за достаток відповідає благородний осетер.
Інгредієнти
- осетер вагою 800 г
- желатин в гранулах – 40 г
- дрібна риба – 400 г
- морква – 1 шт
- цибулина – 1 шт
- петрушка – 1 корінь
- селера – 1 невеликий бульбу
- лавровий лист – 1 шт
- варені дрібні курячі яйця або перепелині – 7 шт
- петрушка для прикраси
- ікра пінагора – 100 г
- лимон – 1 шт.
- сіль, мелений білий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Осетра очистити, обробити і нарізати на шматки. Желатин замочити в невеликій кількості води. Крок 2
Дрібну рибу очистити, вимити, видалити зябра. Покласти разом з головою, хвостом, плавниками і хребтом осетра в каструлю з холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну, покласти моркву, цибулю, корінь петрушки, розрізаний на 2-4 частини бульба селери, лавровий лист і сіль. Варити 30 хв., Періодично знімаючи піну. Крок 3
Бульйон процідити в чисту каструлю, покласти шматки осетра і варити на слабкому вогні 15 хв. Акуратно перекласти рибу шумівкою на блюдо. Крок 4
Яйця очистити і розрізати навпіл. Петрушку вимити, обсушити і розібрати на листочки. Лимон нарізати півкільцями. Розкласти на блюді шматочки осетра і лимона, варені яйця і зелень петрушки. Крок 5
Бульйон процідити через 3 шари марлі, додати набряклий желатин і нагрівати на повільному вогні, весь час помішуючи, поки желатин не розчиниться. Зняти з вогню, посолити і поперчити. Трохи остудити і влити в блюдо з рибою. Поставити в холодильник до застигання, 2 ч. Прикрасити готове заливне ікрою пінагора і подати до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!