Холодець з курки – страви з розряду холодних закусок, яке зазвичай готують до святкового столу. А якщо в & nbsp; це заливне додати дрібну пасту, то воно вийде зовсім неординарним. Гостям сподобається, не сумнівайтеся.
Інгредієнти
- 1 кг філе курячої грудки
- 1-2 середні морквини
- 1 середня цибулина
- половина невеликого кореня селери
- 150 г оливок без кісточок
- 20-25 г листового желатину
- 100 г дрібної пасти типу орзо
- листочки 2-3 гілочок кропу
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Курку залийте 1,5 л холодної води, додайте крупно нарізані моркву, цибулю і селеру. Посоліть і поперчіть. Доведіть до кипіння і варіть 20 хв., Знімаючи піну. Остудіть в бульйоні, потім бульйон процідити. Крок 2 Морква з бульйону і оливки наріжте кубиками, курку – дрібною соломкою. Крок 3 Желатин залийте холодною водою на 10 хв. Зваріть пасту відповідно до інструкції на упаковці. Відкиньте на сито. Крок 4 Прогрейте третину бульйону, додайте желатин, розмішайте до розчинення, змішайте з рештою бульйоном. Крок 5 крученими мисочка розкладіть курку, морква, оливки і пасту. Розлийте по мисках більшу частину бульйону з желатином, заповнюючи чашки на 3/4. Приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 6 Змішайте бульйон з кропом і розлийте його по чашках, наповнюючи їх до самого верху. Поставте в холодильник до повного застигання. Перед подачею вийміть холодець і розкладіть по тарілках.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!