Рецепт яєчних кексів & nbsp; від Юлії & nbsp; Євстигнєєва, шеф-кондитера мережі сімейних кафе і кондитерських & laquo; Андерсон & raquo;.
Інгредієнти
- 140 г пшеничного борошна
- 140 г мигдального борошна
- 290 г вершкового масла
- 290 г цукру
- 10 яєць
- 10 г розпушувача
- марципан
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Збийте міксером розм'якшене вершкове масло і цукор до пишності. Крок 2 Поступово додайте всю просіяне борошно і розпушувач, продовжуючи збивати до однорідності. Крок 3 По одному додайте всі яйця, збиваючи тісто міксером на низьких оборотах. Перш ніж додавати наступне яйце, дайте попереднього повністю змішатися з тестом/Крок 4 Готове тісто розкладіть по формах об'ємом 120 мл (їх краще за- стелити спеціальними паперовими вкладками для кексів, тоді формочки можна нічим не змащувати і не присипати) і випікайте в духовці при 170 ° С 15-20 хв. Остудіть і прикрасьте декором з кольорового марципану.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!