Яйця, фаршировані креветками, & mdash; це вже претензія на щось більше, ніж банальна закуска, яку можна подавати на стіл хоч кожен день. Погодьтеся, такий варіант навіть виглядає дуже святково! Правда, наш рецепт передбачає використання креветок лише в якості прикраси, але ви, якщо хочете, цілком можете додати їх в начинку, попередньо подрібнивши ножем. Вийде ще смачніше! До речі, яйця, фаршировані креветками, стануть відмінним варіантом для реалізації крашанок, які утворюються будинку після паски у величезній кількості. Скористайтеся нашим рецептом і побалуйте близьких!
Інгредієнти
- сік лимонний – 1,5 ст. л.
- вершки жирністю 20% – 3 ст. л.
- зелень
- майонез – 1,5 ст. л.
- варені креветки – 12 шт.
- перець кайенский – щіпка
- сіль – за смаком
- гірчиця зерниста – 1 неповна ложка
- зварені круто яйця – 6 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яйця очистити і розрізати уздовж на 2 половинки. Крок 2
Для начинки фаршированих яєць вийняти жовтки, помістити в миску і розім'яти разом з вершками, майонезом і гірчицею. Крок 3
Додати лимонну цедру, сік і кайенский перець. Приправити сіллю і перемішати. Розкласти жовткова суміш на білки. Фаршировані яйця прикрасити креветками і зеленню. Корисна порада
В якості прикраси фаршированих яєць можна використовувати не тільки варені, але і смажені креветки. Візьміть сирі і швидко обсмажте їх на оливковій олії, буквально протягом 3-4 хвилин.
До речі Яйця, фаршировані креветками, підійдуть для будь-якого випадку: в якості закуски на початку сімейного обіду, для ґрунтовного святкового застілля або для гучної молодіжної фуршет-вечірки. & nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!