Яйця, фаршировані грибами, & mdash; чудова закуска, яку можна подати на стіл і в будні, і в свята. Погодьтеся, просто ідеальний варіант: красиве, смачне не складне в приготуванні блюдо! Настійно рекомендуємо використовувати для начинки саме сушені лісові гриби & mdash; найкраще, звичайно, ароматні білі. Але і інші теж підійдуть. Тільки обов'язково ретельно промийте їх, щоб позбавити & nbsp; від піску і забруднень. Яйця, фаршировані грибами, можна прикрасити пір'ям зеленого лука або листочками петрушки, а також дрібними маринованими опеньками.
Інгредієнти
- зелень або мариновані опеньки для прикраси, за бажанням
- 8 великих яєць
- 70 г сушених лісових грибів
- 1 велика цибулина
- 50 г вершкового масла
- майонез
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сушені гриби залийте 1 склянкою окропу, залиште на 15 хв., потім зваріть в тому ж настої до м'якості, 10 хв. Відкиньте на друшляк, промийте і дрібно наріжте. Крок 2
Цибулину очистіть, подрібніть і обсмажте у вершковому маслі на середньому вогні, 10 хв. Покладіть гриби, смажте під кришкою 10 хв., Остудіть. Крок 3
зваріть яйця круто, розтріскаються ложечкою, покладіть в холодну воду, потім очистіть і розріжте уздовж навпіл. Вийміть жовтки, розімніть в грибний начинці. Посоліть, поперчіть, приправте майонезом і нафаршіруйте яйця. Перед подачею кожне яйце можна прикрасити зеленню або маринованим грибочком. Корисна порада
Яйця, фаршировані грибами, можна приготувати також з печерицями або вешенками. Просто почистіть їх, дрібно наріжте, обсмажте і далі використовуйте за рецептом.
До речі Яйця, фаршировані грибами можна подати на сервировочной тарілці, покритою листям салату, з помідори черрі і свіжими огірочками-корнішонами. Вийде дуже ефектно! & Nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!