Яйце Igniv, або яйце в & laquo; гнізді & raquo ;, – фірмове блюдо ресторану Igniv (& quot; Гніздо & quot;). & Laquo; Начинка & raquo; яйця дуже нагадує французький жульєн, але тут вона ніжніше на смак і приємніше за текстурою.
Інгредієнти
& # 171; Королівський печериця & # 187 ;:
- 400 мл молока
- 150 г яєчних жовтків
- 275 г цілих яєць
- 150 г пюре з печериць
- сіль і перець за смаком
Мус з горіхового масла:
- 100 г горіхового масла
- 300 мл курячого бульйону
- херес
Пюре з печериць:
- 400 г печериць
- 3 цибулини шалот
- 150 г вершків
- херес
- сіль і перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Пюре з печериць. Дрібно наріжте цибулю шалот і злегка обсмажте на сковороді з невеликою кількістю вершкового масла. Потім додайте дрібно нарізані печериці. Обсмажте все до готовності, додайте сіль і перець. Залийте суміш хересом і дочекайтеся повного випаровування, після чого додайте вершки. Готуйте близько 15 хвилин на маленькому вогні. Крок 2 «Королівський печериця». Змішайте всі інгредієнти, посоліть і поперчіть. Наповніть даної сумішшю підготовлену яєчну шкаралупу і готуйте протягом 35 хвилин на пару при температурі 80 ° C. Крок 3 Мус з горіхового масла Покладіть масло в широку каструлю. Постійно помішуйте до тих пір, поки масло не стане коричневим. Додайте херес і після його випаровування залийте все курячим бульйоном. Готуйте близько 15 хвилин на маленькому вогні, поперчіть, посоліть. Крок 4 Перед подачею форму з Королівський шампіньйоном заповнити мусом з горіхового масла, пропущеним через сифон. Посипати грибний стружкою. До речі
Рецепт надано Андреасом Камінадой, шеф-кухарем ресторанів Schauenstein Schloss & nbsp; і Igniv by Andreas Caminad, Швейцарія.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!