ВОГНЕННИЙ ЛОСОСЬ з кіно та ТОМАТАМИ

Кіноа може стати гарніром для найвишуканіших продуктів & mdash; стейків, лангустінов, креветок, філе лосося. Якщо змішати киноа з обсмаженими на грилі або свіжими овочами, зеленню, солодкими томатами, вийде дуже яскраве і збалансоване блюдо.

Інгредієнти

  • лосось – 400 г
  • киноа – 200 г
  • помідори свіжі – 120 г
  • оливкова олія – ​​40 г
  • свіжа зелень – 12 г
  • соус – 120 г
  • водо- 600 мл

Для соусу (1л):

  • соєвий соус -200 мл
  • сік лимона -150 мл
  • сік апельсина -150 мл
  • мед -100 г
  • крохмаль -50 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для соуса.Все інгредієнти змішати, довести до кипіння і на повільному вогні випарювати 10-15 хв і затягнути крохмалем. Крок 2 Кіноа відварити в підсоленій воді, 15 хвилин. Помідори дрібно нарізати, змішати з кіноа. Крок 3 Лосося обсмажити на грилі або сковороді до 3-4 хвилини з кожного боку. Він повинен залишитися рожевим і злегка сируватим всередині шматка. Рибу викласти в центр, поруч помістити киноа і полити соусом. До речі

Рецепт надано & nbsp; Олексієм Павловим, шеф-кухарем ресторану Barceloneta.

 ВОГНЕННИЙ ЛОСОСЬ з кіно та ТОМАТАМИ

Олексій Павлов

0/5 (0 Reviews)