Кіноа може стати гарніром для найвишуканіших продуктів & mdash; стейків, лангустінов, креветок, філе лосося. Якщо змішати киноа з обсмаженими на грилі або свіжими овочами, зеленню, солодкими томатами, вийде дуже яскраве і збалансоване блюдо.
Інгредієнти
- лосось – 400 г
- киноа – 200 г
- помідори свіжі – 120 г
- оливкова олія – 40 г
- свіжа зелень – 12 г
- соус – 120 г
- водо- 600 мл
Для соусу (1л):
- соєвий соус -200 мл
- сік лимона -150 мл
- сік апельсина -150 мл
- мед -100 г
- крохмаль -50 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соуса.Все інгредієнти змішати, довести до кипіння і на повільному вогні випарювати 10-15 хв і затягнути крохмалем. Крок 2 Кіноа відварити в підсоленій воді, 15 хвилин. Помідори дрібно нарізати, змішати з кіноа. Крок 3 Лосося обсмажити на грилі або сковороді до 3-4 хвилини з кожного боку. Він повинен залишитися рожевим і злегка сируватим всередині шматка. Рибу викласти в центр, поруч помістити киноа і полити соусом. До речі
Рецепт надано & nbsp; Олексієм Павловим, шеф-кухарем ресторану Barceloneta.
Олексій Павлов
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!