Дуже ситний салат. Відмінний варіант для тих, хто не встиг поснідати, сильно зголоднів або дуже поспішає і не має часу на обід з трьох страв.
Інгредієнти < ul>
Для заправки:
- 4 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 ст. л. гірчиці із зернятками
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для заправки змішайте всі інгредієнти в баночці з добре закривається кришкою. Зваріть яйця круто, 5 хв., Поставте на пару хвилин під холодну воду, очистіть і розріжте навпіл. Крок 2 Наріжте огірки кружечками, шинку тонкими смужками, бекон – кубиками зі стороною 2 см, такими ж кубиками наріжте хліб (з скоринкою або без, за вашим бажанням). Крок 3 В сковороду викладіть бекон, полийте оливковою олією, поставте на середній вогонь і, помішуючи, обсмажуйте 2-3 хв. Додайте в сковороду кубики хліба, ретельно перемішайте, обсмажте до рум'яної скоринки на хлібі і шинки, приблизно 4 хв. Крок 4 Наріжте листя романо великими квадратами, викладіть в салатник разом з огірками, руколою, базиліком і шинкою. Заправку в банку енергійно збийте, полийте салат. Додайте бекон і хліб, акуратно перемішайте, розкладіть салат по тарілках. Зверху викладіть яйця.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!