До цього салату можна запекти або зварити картоплю & ndash; і класти його прямо в тарілку з салатом. Тоді краще збільшити кількість заправки приблизно вдвічі, тому що до картоплі вона теж відмінно підходить.
Інгредієнти
- 6 невеликих хрустких огірочків
- 8 перепелиних яєць
- 1 велике стигле авокадо
- 1 зелене яблуко
- 50 г молодого шпинату
- 200 г тонких скибочок гравлакс або лосося с/з або підкопченого
Для заправки:
- сік і цедра 1 великого лайма
- 1,5 ст . л. меду
- 1 ст. л. зернистої гірчиці
- 40 мл оливкової олії «екстра вірджин»
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Всі інгредієнти заправки складіть в банку з добре закривається кришкою, закрийте і енергійно потрясіть. Дайте настоятися, поки готується все інше. Крок 2 Огірки наріжте кубиками зі стороною 1 см. Зваріть яйця круто, 5 хв. після закипання, і остудіть під холодною водою. Очистіть і розріжте навпіл. Крок 3 Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку, м'якоть нарізати середніми скибочками. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини, наріжте м'якоть такими ж шматочками, як огірки. Крок 4 Змішайте авокадо, огірки та яблука. Енергійно потрясіть банку із заправкою, змішайте 2/3 з салатом. Крок 5 Розкладіть на тарілки шпинат, зверху викладіть змішану частина салату. На нього викладіть половинки яєць і скибочки гравлакс, полийте заправкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!