Цей італійський великодній пиріг готується досить швидко. Як і багато італійські страви він простий і навіть з доступних нам продуктів, але від цього не менш & quot; шедевральний & quot;.
Така різна Пасха x Інгредієнти
- для тіста:
- борошно 600 г
- тепла вода 370 мл
- оливкова олія 30 г
- свіжі дріжджі 12 г
- сіль 10 г
- для начинки:
- чорні і зелені оливки 100 г
- сир твердий 100 г
- ковбаса копчена 100 г
- для прикраси:
- яйця 4 шт.
- мак 20 г
- кунжут 20 г
- насіння кожні 20 г
- яйце для змащування 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Просіяти борошно гіркою, зробивши в центрі поглиблення. Розчинити дріжджі в теплій воді і влити в поглиблення в борошні. Замісити тісто. В останній момент додати оливкове масло і сіль. Вимішувати до отримання однорідної і еластичного тіста. Крок 2 Змастити миску маслом, вкласти в неї тісто, накрити і залишити підходити, поки тісто не збільшиться в 2-2,5 рази. Крок 3 Відрізати від тесту ~ 100 гр для прикраси. Час, що залишився тісто розділити на 3 рівні частини. З першої частини зробити ковбаску і розкачати її довжиною близько 80 см і шириною 8-9 см. Викласти дрібно порізану ковбасу і добре защипнути. Приготувати інші частини: одну начинити натертим на крупній тертці сиром, іншу-дрібно порізаними маслинами. Крок 4 Вкласти все 3 частини коси деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком. Змастити яйцем і присипати насінням: 1-маком, 2 кунжутом, 3 насінням. Заплести косу і з'єднати в кільце. З відкладеного тесту зробити тонкі смужки. Яйця (сирі) змастити маслом і розмістити на косі. Закріпити яйця за допомогою схрещених смужок теста.Оставіть підходити на 20-30 хв. Крок 5 Розігріти духовку до 180 градусів. Випікати 40-50 хв. Корисна порада
Щоб яйця не потріскалися не варто відкривати дверцята духовки під час випічки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!