ВЕЛИКОДНІЙ ВІНОК З Опарне З МАКОМ

Великодній вінок & mdash; особливий, урочистий хліб. Він і їжа, і важлива деталь сервіровки святкового столу. При бажанні можна спекти кілька невеликих хлібів & mdash; в подарунок дорогим гостям і близьким.

& nbsp;

Інгредієнти

Для начинок:

  • 100 г горіхів
  • 100 г цукатів
  • 100 г маку

Для опари:

  • 250 мл молока
  • 7 г сухих дріжджів
  • 250 г борошна

Для тіста:

  • 3 яйця
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 г цукру

  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 100 г вершкового масла 82,5%
  • 400 г борошна

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготувати опару. Для цього нагріти молоко (30 секунд в мікрохвильовій печі) і гарненько розмішати в ньому дріжджі, щоб не було грудочок. Крок 2 Просіяти в суміш борошно і заважати до однорідності. Крок 3 Поставити опару в тепло місце на 30 хвилин. Я ставлю в прочинені духовку, розігріту до 50 гр. Крок 4 Приготувати начинки. Нарубати дрібно окремо горіхи і окремо цукати. Крок 5 Мак замочити у воді на 30-40 хвилин. Крок 6 Злити воду і додати в мак 60 г цукру, збити все блендером. Крок 7 Приготувати тісто для косички. Яйця розділити на білок і жовток. Крок 8 Жовток Разтереть зі звичайним цукром і ванільним цукром. Крок 9 Білок збити з дрібкою солі до щільних піків. Крок 10 У підійшла опару додати жовтки, акуратно перемішати. Крок 11 Додати масло кімнатної температури (НЕ розтоплене в мікрохвильовці) і також акуратно перемішати. Крок 12 Додати білки, акуратно перемішати. Крок 13 Просіяти 200 г борошна і замісити тісто, кожен раз додаючи борошно по чуть-чуть, поки тісто не стане однорідним м'якою кулькою. Поставити тісто в тепло місце мінімум на годину. Крок 14 Зібрати косичку. Розділити тісто, що підійшло на три частини. Розкачати кожну частину в довгу смужку (не тонкі). На кожну смужку викласти по одній начинці (горіхи, цукати і мак), загорнути в рулет і добре скріпити краю. Крок 15 Зробити косичку з трьох рулетів, згорнути її калачиком і постав в центр косички вогнетривку тарілку, щоб усередині залишився простір після випічки. Крок 16 Відправ косичку в духовку на 35 хв при 180 г, режим «верх-низ». При подачі викласти в центр пирога яйця. До речі

& nbsp; Рецепт надано фуд-блогером Лерой Родімовой .

 ВЕЛИКОДНІЙ ВІНОК З опарне З МАКОМ

& laquo; Мене звуть Лера Родімова і я початківець фуд-блогер. & nbsp; Мій нік в Інстаграме @valeryrodimova & nbsp; Тут & nbsp; я кожен день ділюся барвистими і доступними рецептами. & nbsp; Буду рада кожному новому гостю на моїй сторінці, при будь-яких проблемах і питаннях я завжди на зв'язку в Ю я.

Уявляю 3 & nbsp; головні страви на нашому сімейному великодньому столі & nbsp; – & nbsp; повітряний паску , заварний паску і великодній пиріг-вінок. Я спробувала максимально доступно пояснити, як готувати ці страви, щоб ні у кого не виникло складнощів. & Nbsp; Чекаю ваших коментарів! & Raquo;

0/5 (0 Reviews)