Такі шоколадні яйця оцінять не лише дорослі, а й діти!
Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти
- шоколадне яйце-3шт.
- абрикос к/с-3шт.
- вершки-50мл
- цукрова пудра-2ст.л.
- сир маскарпоне-50мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Акуратно у шоколадного яйця зріжте верхівку. Крок 2
Приготуйте крем для наповнення шоколадного яйця. На 50 мл жирних вершків візьміть 50г маскарпоне і 2 столові ложки цукрової пудри. Сливки збийте, потім додайте сир, змішайте на низькій швидкості міксера. Наповніть шоколадні яйця. Крок 3
В середину яйця акуратно покладіть половинку консервованого абрикоса. Крок 4
Приємного апетиту! Господині на замітку
Наповнити яйце можна будь-яким кремом або безе, замість консервованого абрикоса можна використовувати персики, варене згущене молоко або апельсиновий джем
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!