ВЕЛИКДЕНЬ З МАКОМ

Одним з традиційних атрибутів пасхального столу є сирна паска. Я пропоную просту в приготуванні, але дуже смачну сирну паску з маком.

Я мрію про чудових аксесуарах для кухні бренду Joseph Joseph – наборі мисок Nest 9, які б мені ідеально знадобилися для приготування цієї страви.

ВЕЛИКДЕНЬ З МАКОМ

ВЕЛИКДЕНЬ З МАКОМ

ВЕЛИКДЕНЬ З МАКОМ

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> жирний сир 500 г
  • вершкове масло 250 г
  • цукрова пудра 1 стакан (а)
  • мак 100 г
  • вершки 20% 50 мл

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Мак залити вершками, перемішати. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, варити 5 хв. Дати маку повністю охолонути. Крок 2 Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою. Крок 3 З'єднати сир, масляну масу, макову суміш, збити до однорідності. Крок 4 Форму для паски вистелити вологою тканиною, щоб звисали краю. Викласти сирну масу, накрити звисаючими краями. Крок 5 Помістити пасочницу в підходить за розміром каструлю, зверху поставити невеликий вантаж. Залишити пасочницу в холодильнику на ніч. Крок 6 Готову паску вийняти з форми, перевернути на блюдо. Прикрасити за бажанням. Смачного! Господині на замітку

З цієї кількості інгредієнтів у мене вийшла одна стандартна паска за розміром пасочніци і ще одна маленька в пластмасовій формочке.

0/5 (0 Reviews)