Одним з традиційних атрибутів пасхального столу є сирна паска. Я пропоную просту в приготуванні, але дуже смачну сирну паску з маком.
Я мрію про чудових аксесуарах для кухні бренду Joseph Joseph – наборі мисок Nest 9, які б мені ідеально знадобилися для приготування цієї страви.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> жирний сир 500 г
- вершкове масло 250 г
- цукрова пудра 1 стакан (а)
- мак 100 г
- вершки 20% 50 мл
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Мак залити вершками, перемішати. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння, варити 5 хв. Дати маку повністю охолонути. Крок 2 Розм'якшене вершкове масло збити з цукровою пудрою. Крок 3 З'єднати сир, масляну масу, макову суміш, збити до однорідності. Крок 4 Форму для паски вистелити вологою тканиною, щоб звисали краю. Викласти сирну масу, накрити звисаючими краями. Крок 5 Помістити пасочницу в підходить за розміром каструлю, зверху поставити невеликий вантаж. Залишити пасочницу в холодильнику на ніч. Крок 6 Готову паску вийняти з форми, перевернути на блюдо. Прикрасити за бажанням. Смачного! Господині на замітку
З цієї кількості інгредієнтів у мене вийшла одна стандартна паска за розміром пасочніци і ще одна маленька в пластмасовій формочке.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!