Пасха сирна. Святкування Великодня супроводжується приготуванням спеціальних святкових страв. Одне з цих страв – сирна паска. Царська паска має приголомшливо ніжну вершкову текстуру, якої важко досягти звичайними способами приготування.
Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти
- сир 500 г
- цукати 100 г
- мигдаль 100 г
- вершки 25-30% 100 мл
- масло вершкове 90 г
- яйце 2 шт.
- цукор 100 г
- ванільний Екстакти 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сир протерти через сито. Крок 2
Мигдаль подрібнити і додати в сир. Крок 3
Подрібнити цукати. Крок 4
Вершкове масло розім'яти виделкою і змішати з мигдалем і цукатами. Крок 5
Збити жовтки з цукром до білого. Змішати збиті жовтки з вершками. Суміш злегка нагріти, а потім охолодити. Крок 6
Змішати сир з маслом і вершковим кремом. Крок 7
Викласти сирну суміш в форму, придавити вантажем і прибрати в холодильник на добу. Крок 8
Через добу форму розібрати і вийняти паску. Корисна порада
Якщо немає пасхальної форми, можна використовувати маленьку каструльку або салатник.
Господині на заміткуБілки в паску не йдуть. Сир обов'язково протерти через сито!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!