Сирна паска з горіхами – ситно, незвично і актуально. Можете приготувати паску з мигдалем або фундуком, арахісом або фісташками, волоськими орехаміі або Пеканов. Тільки при виборі враховуйте смак сиру і поєднання горіхів з цукром. Наш вибір: кедрові горіхи!
Інгредієнти
- 150 г кедрових горіхів
- 1,5 кг відважених сиру жирністю 9 %
- 160-180 г дрібного цукру
- 4 яйця
- 180-200 г вершкового масла
- 600-800 мл вершків жирністю 33%
- 0,5 ч. л. ванільного цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сир протерти через сито, додати цукор і ванільний цукор. Ретельно розтерти. Крок 2
Додати яйця, вершкове масло і 100-120 г горіхів. Перемішати. Влити вершки, знову перемішати. Крок 3
Викласти сирну масу в форму, вистеленную харчовою плівкою, поставити зверху вантаж. Помістити в холодильник на 10-12 годин. Перевернути паску на блюдо, зняти форму і плівку. Прикрасити горішками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!