Пропонуємо поповнити колекцію рецептів сирної паски ще одним – тепер без яєць, зате з медом. & Nbsp;
Інгредієнти
- 1 лимон
- 100 г цукатів (журавлина, вишня, курага)
- 50-60 г родзинок
- 700 г відважених сиру жирністю 9%
- 30-40 г вершкового масла
- 150 мл сметани жирністю не менше 20%
- 70-100 г цукру
- 50 -60 г меду квіткового або лугового плюс для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
з лимона зняти терткою цедру, з м'якоті вичавити сік. Цукати дрібно нарізати. Покласти цукати, родзинки і цедру в невелику миску. Влити лимонний сік, перемішати і залишити на 1 годину. Крок 2
Сир збити разом з маслом і сметаною. Додати цукор, мед і цукати з родзинками. Ретельно перемішати. Крок 3
Порційні формочки застелити двома шарами харчової плівки. Ножицями зробити в плівці прорізи. Укласти суміш, зверху поставити вантаж. Помістити в холодильник на 10-12 годин. Перевернути форму на тарілку, вийняти паску. Акуратно перенести її на блюдо. Зверху полити медом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!