ВЕЛИКДЕНЬ медова

Пропонуємо поповнити колекцію рецептів сирної паски ще одним – тепер без яєць, зате з медом. & Nbsp;

 ВЕЛИКДЕНЬ медова

Інгредієнти

  • 1 лимон
  • 100 г цукатів (журавлина, вишня, курага)
  • 50-60 г родзинок
  • 700 г відважених сиру жирністю 9%
  • 30-40 г вершкового масла
  • 150 мл сметани жирністю не менше 20%
  • 70-100 г цукру
  • 50 -60 г меду квіткового або лугового плюс для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВЕЛИКДЕНЬ медова

з лимона зняти терткою цедру, з м'якоті вичавити сік. Цукати дрібно нарізати. Покласти цукати, родзинки і цедру в невелику миску. Влити лимонний сік, перемішати і залишити на 1 годину. Крок 2

ВЕЛИКДЕНЬ медова

Сир збити разом з маслом і сметаною. Додати цукор, мед і цукати з родзинками. Ретельно перемішати. Крок 3

ВЕЛИКДЕНЬ медова

Порційні формочки застелити двома шарами харчової плівки. Ножицями зробити в плівці прорізи. Укласти суміш, зверху поставити вантаж. Помістити в холодильник на 10-12 годин. Перевернути форму на тарілку, вийняти паску. Акуратно перенести її на блюдо. Зверху полити медом.

0/5 (0 Reviews)