Уткурел готується з трьох видів птиці – качки, курки і перепілок. Нічого складного в приготуванні цього рулету немає, головне – акуратно зібрати & quot; конструкцію & quot ;, щоб рулет не розвалився в процесі приготування.
Інгредієнти
- 1 велика качка вагою не менше 2,5 кг
- 1 курка вагою 1,8-2 кг
- 1 великий перепел або 2 поменше
- 2 зварених круто яйця
- 200 г скибочок сирокопченого бекону
- 6-8 зубчиків часнику
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Відріжте у всій птиці 2 фаланги крил (у перепела можна відрізати крила цілком). Крок 2 Видаліть з качки, курки і перепела все кістки – з качки можна не видаляти кістки ніжок і перші фаланги крил. Намагайтеся не пошкодити шкіру качки. Посоліть всю птицю з усіх боків і поперчіть. Крок 3 Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Покладіть качку на робочу поверхню, на шкіру. Посипте половиною часнику, прокладете половиною бекону. Крок 4 Зверху покладіть курку шкірою вниз, теж посипте часником і застеліть беконом. Потім перепілку. По центру укладіть очищені яйця. Крок 5 Акуратно згорніть всю конструкцію так, щоб вона нагадувала цілу птицю. Зв'яжіть ніжки разом. Потім зв'яжіть крильця. Тепер перев'яжіть птаха, щоб шов зійшовся і начинка виявилася закрита. Крок 6 Заздалегідь розігрійте духовку до 110-120 ° С. Покладіть птицю швом вгору в застелену пергаментом форму. Запікайте, поки внутрішня температура не досягне 68-70 ° С. Перекладіть птицю на блюдо, накрийте фольгою і залиште в теплому місці на 20 хв. Потім розріжте поперек і відразу подавайте, полив соками, що утворилися при запіканні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!