Паска з сиром виходить соковитим і ніжним. А коньяк, який & nbsp; можна замінити ромом або бренді, зробить його більш повітряним. Додайте трохи & nbsp; в'яленої вишні або журавлини для легкої кислинки – ягоди прекрасно поєднуються з сирним тестом.
Інгредієнти
- 600 г борошна + ще трохи
- 500 г сиру жирністю 9%
- 120 мл молока + ще трохи для змащування
- 100 г вершкового масла + ще трохи для змащування
- 4 яйця + 2 жовтки
- 250 г цукру
- 30 г пресованих дріжджів
- 200 мл коньяку
- 100 г в'яленої вишні/журавлини
- насіння половини ванільного стручка
- ванілін
- сіль
Для прикраси:
- 250 г вершків жирністю 33%
- 200 г білого шоколаду
- харчові барвники блакитного, рожевого і жовтого кольору
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Вишню/журавлину залийте коньяком і залиште приблизно на 20-30хв. Відкиньте на сито і обсушити. Сир протріть через сито або збийте блендером до гладкості. Крок 2 У великій мисці дріжджі розітріть з 2 ст. л. борошна і 1 ст. л. цукру до однорідності. Змішайте з теплим молоком (37-40 ° С) і залиште в теплому місці приблизно на 10-15 хв. Крок 3 Яйця і жовтки збийте з цукром, що залишився. Змішайте з розм'якшеним маслом, насінням ванілі і сиром. Посоліть. Крок 4 До отриманої маси додайте дріжджову суміш і частинами, вимішуючи, всипати решту просіяне борошно. Додайте вишню/журавлину, перемішайте для рівномірного розподілу. Залиште в теплому місці на 15 хв. Крок 5 Дно 3 форм для пасок змастіть вершковим маслом і присипте борошном. Тісто розділіть на 3 частини і розкладіть по формах, заповнюючи 3/4 обсягу. Приберіть в тепле місце, накривши рушником, на 45-60 хв. Крок 6 Змастіть вгору паски молоком.Випекайте в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хв. Зменшіть вогонь до 180 ° С. Накрийте паску фольгою і печіть до повної готовності, 40-45 хв. Дістаньте з духовки, переставте форми на решітку і повністю остудіть. Присипте паски цукровою пудрою. Крок 7 Для прикраси вершки доведіть до кипіння. Зніміть з вогню. Відразу ж додайте шоколад, поламаний або нарізаний середніми шматочками. Енергійно перемішайте до однорідності. Приберіть в холодильник на 20-30 хв. Розділіть крем на 3 частини і кожну пофарбуйте в свій колір. Не зловживайте інтенсивністю кольору, крем повинен вийти пастельних тонів. Розкладіть крем по кондитерським мішкам з насадкою «зірка» і відсадити його на паски, заповнюючи весь верх випічки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!