Якщо вам подобається не суха, а більш волога випічка, то цей рецепт паски точно для вас.
Інгредієнти
- сир 9 – 18% 200 г
- вершкове масло 82,5% 120 г
- борошно 500 г
- цукор 180 г
- молоко 3,2 – 4,0% 200 г
- яйця С0 2 шт.
- сіль 1 щіпка
- дріжджі пресовані 25 г
- родзинки 100 г
- ванілін 1/2 ч.л.
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 У 100 мл. теплого молока розвести дріжджі, додати пару ложок борошна і стільки ж цукру. Хорохо розмішати до однорідності. Крок 2 Ставимо в тепло для активації на 10 – 20 хвилин, до появи “шапочки”. Крок 3 Масло розтопити і охолодити до теплого. Крок 4 У сир виливаємо решту 100 мл. молока і пробиваємо до однорідності занурювальним блендером. Крок 5 У сир додаємо яйця, сіль, цукор, що залишився, вершкове масло і розмішуємо. Крок 6 Далі вливаємо спіниться дріжджі, ванілін і поступово втручаємося борошно. Крок 7 Замішуємо тісто. Воно виходить злегка липке. І вимішуємо протягом 10 хвилин. Крок 8 Додаємо промитий і обсушену родзинки, і ще раз добре вимішуємо (при необхідності додати пару ложок борошна, не більше). Крок 9 Затягуємо ємність з тістом харчовою плівкою і ставимо в тепло для підйому (тісто має збільшитися, як мінімум в 2-3 рази). Крок 10 Тісто, що підійшло обмять, заповнити форми на половину, прикрити чистим кухонним рушником і поставити на расстойку. Крок 11 Випікати при 180 * до сухої скіпки. На це може піти від 30 до 60 хвилин, в залежності від розміру форми.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!