Паска з тіста на основі сиру виходить не менш смачний, ніж класичний дріжджовий. Він більш м'якою і вологою структурою. Додавання чорносливу в паску робить його ще смачніше! А прикраса паски вербою з шоколаду і маршмеллоу – додає йому родзинку!
Така різна Пасха x Інгредієнти
- сир – 200 г.
- пшеничне борошно – 2-2, 5 ст.
- розпушувач – 1 ч. Л.
- рослинне масло 5 ст. л.
- яйце – 3 шт
- цукор – 120 г.
- для глазурі: цукрова пудра, лимонний сік
- для прикраси: М'ята, Розтоплений шоколад, Маршмеллоу
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> чорнослив – 70-100 г.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сир пробити блендером, додати яйця, знову збити блендером. Крок 2
Додати цукровий пісок , просіяне борошно і розпушувач. Крок 3 Заздалегідь вимочений в фруктовому сиропі чорнослив процідити і дрібно нарізати. Крок 4 Додати нарізаний чорнослив прямо в борошно. Додати рослинне масло і ретельно перемішати. Крок 5 Тісто виходить досить густим. Викласти тісто у форму для паски. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах близько 45-50 хвилин до сухої зубочистки. Орієнтуйтеся на свою духовку! Крок 6
Готову паску повністю остудити. Прикрасити глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. З розтопленого шоколаду і маршмеллоу зробити гілочку верби. Крок 7
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!