СВИНИНА з фенхелем і часником

М'ясо, запечене з цибулею – досить звичне поєднання. Ми замість цибулі взяли фенхель і залишилися надзвичайно задоволені результатом нашого експерименту. Блюдо вийшло ароматним і пряним.

СВИНИНА з фенхелем і часником

Інгредієнти

  • щіпка кмину
  • морська сіль
  • 10 горошин чорного перцю
  • 30 г вершкового масла
  • 1 кг свинини (вирізка або філе без кістки)
  • 6 зубчиків часнику
  • 1 фенхель
  • варений рис для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Щедру щіпку кмин а, жменю морської солі і 10 подрібнених зерен перцю горошком перемішати. Крок 2 Свинину згорнути в рулет і перев'язати ниткою в декількох місцях. Обваляти в суміші перцю, солі і кмину. Крок 3 У важкій сковороді (яку потім можна буде поставити в духовку) розтопити вершкове масло і обсмажити свинину з обох сторін до золотистої скоринки. Крок 4 Додати часник, тонко нарізаний фенхель і лаврове листя. Накрити кришкою і запікати свинину близько 1,5 ч в розігрітій до 180 ° С духовці. Крок 5 Перед тим як нарізати на порції, готової свинині дати постояти близько 20 хв. Подавати можна з відвареним рисом.

0/5 (0 Reviews)