СВИНЯЧИЙ ШАШЛИК в оцті

Якщо вибратися на природу не виходить, зробіть шашлик в духовці.

Інгредієнти

  • свинина 500 г
  • цибуля 2 шт.
  • оцет 9 -%
  • цукор
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Беремо шматок свинини, моєму його , нарізаємо середніми шматочками і кладемо в ємність. Крок 2 Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями і кладемо в ємність з м'ясом. Крок 3 В ємність до м'яса і цибулі вливаємо оцет, додаємо воду, сіль і цукор за смаком. Всі інгредієнти ретельно перемішуємо, ємність накриваємо кришкою і ставимо маринуватися в холодильник на 4 години. Крок 4 Беремо шпажки і нанизуємо на них шматочки м'яса і кільця цибулі. На кожну шпажку насаджує 4-5 шматочків свинини. Крок 5 Шашлички обсмажуємо на сковорідці до утворення рум'яної скоринки з двох сторін. Обсмажене м'ясо на шпажках викладаємо на деко. Крок 6 Деко застилає фольгою. Розігріваємо духовку до 200оС. Деко з шашличками ставимо в духовку на 10 хвилин, щоб м'ясо приготувалося зсередини. Після чого шашлик можна подавати до столу.

0/5 (0 Reviews)