СВИНЯЧИЙ ОКОРОК В СЛАДКОЙ скоринки з гвоздиками

Цей спосіб приготування шинки хороший & nbsp; тим, що страва готується як би само по собі. Залили м'ясо водою & ndash; прибрали квартиру, сходили в магазин & nbsp; і на ринок, поспали, подивилися телевізор. Поставили варити & ndash; приготували закуски, накрили на стіл. & nbsp; Переставили в духовку & ndash; прийняли душ, причесати, нафарбувалися. Чи не блюдо, а мрія!

Інгредієнти

  • лавровий лист – 5 шт.
  • морква середнього розміру – 4 шт.
  • цибуля ріпчаста середнього розміру – 2 цибулини
  • абрикосовий джем – 200 г
  • гвоздика – пригорща
  • сирої свинячий окіст зі шкірою – вагою приблизно 5 кг
  • селера – 2 черешки
  • коньяк (або бренді) – 2 ст. л.
  • чорний перець мелений – за смаком
  • сіль – за смаком
  • бруква або ріпа – 1 шт.

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Залийте окіст солоної холодною водою (з розрахунку 1 ст. Л. Солі на 1 л води) і залиште на 24 год, через 12 ч змінивши воду на свіжу, теж підсолену. Крок 2 Наріжте всі овочі великими шматками. Помістіть свинину з овочами і лавровим листом у велику каструлю, залийте свіжою киплячою водою і на сильному вогні доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, приправте перцем, нещільно накрийте кришкою і залиште варитися на 5 ч. Крок 3 Потім перекладіть окіст на деко (овочі більше не знадобляться). Дайте трохи охолонути, зріжте шкіру з тонким шаром підшкірного жиру. Крок 4 Зробіть на верхньому шарі жиру, що залишився діагональні надрізи у вигляді сіточки. У кожну клітинку вставте по 1 бутона гвоздики. Змішайте джем з коньяком і рясно змастіть цією сумішшю верх окосту. Запікайте 1 ч в розігрітій до 180 ° С духовці. До речі

У Німеччині до цієї страви подають зварений з лавровим листом і чорносливом & nbsp; картопля, щедро политий розтопленим маслом і посипану кропом. І це & nbsp; дуже смачно!

0/5 (0 Reviews)