Бекон з добірної грудинки ідеально підійде для самих різних блюд, надаючи насичений, глибокий смак.
Інгредієнти
- 2 зубчики часнику
- 2 гілочки чебрецю
- 1 ч. л. діжонськой гірчиці
- 1 ст. л. вустерського соусу
- 2 свинячі вирізки вагою по 600-700 г
- 12-14 довгих смужок жирного бекону
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть часник. Видаліть у чебрецю стебла. Порубати часник з листочками чебрецю майже в пасту. Змішайте з гірчицею і Вустерського соусом, додайте сіль і перець. Крок 2
Повапните сумішшю свинячу вирізку, загорніть в плівку окремо. Покладіть в холодильник, маринують 12-24 ч. Перед приготуванням за 1 год вийміть м'ясо з холодильника. Крок 3
Розігрійте духовку до 180 ° С. Обмотайте кожен шматок вирізки беконом злегка внахлест, обв'яжіть кулінарним шпагатом. Крок 4 Покладіть м'ясо на варту в листі ґрати, поставте в духовку на 25-30 хв. Перед подачею зніміть шпагат, дайте відпочити 5-10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!