Класична пара до судака по-польськи & ndash; відвареної молода картопля.
Інгредієнти
- 800 г філе судака на шкірі
- 4 великих яйця С0 або СВ
- 160 г вершкового масла
- 1 невеликий пучок кропу
- сіль, мелений чорний і білий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть шкіру судака від луски , натріть рибу з усіх боків сіллю і перцем, дайте полежати, поки готується все інше. Крок 2 Зваріть яйця круто, остудіть в холодній воді, очистіть. Білки і половину жовтків крупно порубати. Дуже дрібно наріжте кріп. Крок 3 На слабкому вогні розтопіть половину масла, розітріть з цілими жовтками і сіллю. Вмішайте рубані яйця і кріп, посоліть, трохи прогрійте. Зніміть з вогню, зберігайте соус теплим. Крок 4 Одночасно зваріть судака на пару. Коли він буде готовий, втрутився в соус масло, що залишилося і дайте йому розтанути. Викладіть рибу на тарілки, полийте соусом, поперчіть і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!