Збитень традиційно готується з меду або патоки і його основне & nbsp; призначення & ndash; наситити тіло і зігріти душу в російські морози чи в холодну дощову осінь. & nbsp; Гарячого напою можна додати супер-зігріваючі властивості, додавши в нього в кінці варіння стакан червоного вина або вливши в готовий напій чарку коньяку. & nbsp;
Інгредієнти
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> імбірьсвежій корінь – 3 см
- кориця – 1 паличка
- гвоздика – 5 бутонів
- цукор – 6 ст. л.
- мед – 5 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Корінь імбиру очистити. Закип'ятити 1 л води, покласти в неї корицю, імбир і гвоздику. Крок 2
Додати цукор і мед. Дати закипіти і готувати на повільному вогні 7-10 хв., Знімаючи піну. Зняти з вогню. Крок 3
Дати настоятися 30 хв. Потім процідити і прогріти до потрібної температури. Подавати гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!