Перед вами чудовий гарнір до риби або м’яса або самостійне вегетаріанське блюдо. Воно відмінно поєднується з будь-яким ропні сиром або вареними крупами.
Інгредієнти
-
- 150 г бебі-шпинату
- 4 склянки замороженого зеленого горошку
- 1 середня червона цибулина
- 3 зубчики часнику
- 3 пера зеленої цибулі
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Відваріть зелений горошок в киплячій підсоленій воді, 5 хв. Відлийте 1/2 склянки рідини, в якій він варився, і відкиньте горошок на друшляк, обдати холодною водою. Крок 2 Відкладіть 1 стакан горошку, решті покладіть в чашу блендера, влийте відвар, посоліть і поперчіть. Подрібніть в пюре. Крок 3 Очистіть цибулю і часник, цибулю наріжте кубиками, часник порубати. Розігрійте оливкову олію в сковороді і додайте цибулю і часник, смажте 3 хв., До м’якості. Додайте шпинат і готуйте, помішуючи, 5 хв., Поки листя не подвянут. Перекладіть на тарілку. Крок 4 Влийте в сковороду ще трохи оливкового масла і покладіть горохове пюре і цілий горошок. Помішуючи, готуйте 2 хв. Потім поверніть в сковороду шпинат і перемішайте. При необхідності трохи посоліть і поперчіть. Перекладіть на блюдо і посипте дрібно нарізаною зеленою цибулею.
До речі Бренд “Дядя Ваня” – це чисті і здорові овочі, вирощені на власних полях у Волгоградській області. За часів великої уваги до нашого здоров’я так важливо дотримуватися всіх правил здорового харчування і дотримуватися збалансованої дієти. Пропонуємо включити в раціон Здорового і Пісного харчування продукти з лінійки “Закусочка”. Різноманітний склад в кожному продукті лінійки стане запорукою різноманітного харчування не тільки в Пост, але і в будь-який інший період.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!