Приготуйте на новорічну вечерю блюдо ресторанного рівня, витративши на це менше півгодини. До того ж, до шніцелю не потрібен гарнір & ndash; досить жмені салату або пару часточок помідорів.
Інгредієнти
- 2 філе курячої грудки
- 1 яйце
- ½ склянки панірувальних сухарів
- ½ склянки тертого пармезану
- оливкова олія
- лимонний сік
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Подрежьте куряче філе і відбийте до товщини 5 мм. Посоліть, поперчіть і збризніть лимонним соком. Крок 2 Змішайте сухарі з пармезаном. Збийте яйце. Крок 3 Занурте відбивну в яйце, потім в панірувальну суміш, добре притискаючи її відбивною. Покладіть шніцелі на піднос і поставте на 5 хв. в морозилку. Крок 4 Розігрійте оливкову олію і обсмажте шніцелі по 2 хв. з кожного боку. Перекладіть на паперові рушники. Подавайте з часточкою лимона.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!