У & nbsp; жодному разі не & nbsp; використовуйте для маринаду оцет, який називається & quot; столовим & rdquo ;. Це не їжа, а & nbsp; засіб для чищення чайників. Візьміть для м'яса будь-який натуральний оцет: винний, яблучний, ягідний.
Інгредієнти
- 1-1, 3 кг свинячої шийки
- 4 великі цибулини
- 2 ст. л. білого винного оцту
- 2 ч. л. солі
- 1-2 ч. л. свежемолотого чорного перцю
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте свинячу шийку горизонтально на пласти товщиною 2 см. Потім кожен пласт наріжте в довжину смугами шириною 2 см. І нарешті, кожну смугу поперек – на шматки довжиною 3 см. Крок 2
Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями, складіть в миску. Посипте сіллю і перцем, полийте оцтом, потисніть руками. Додайте м'ясо до цибулі і ретельно перемішайте. Затягніть плівкою і маринують не довше ніж 1,5-2 ч. Крок 3
Розпаліть вугілля в мангалі – вони повинні добре прогоріти і затягнутих сивим попелом. Обтрусіть м'ясо від маринаду і нанизайте шматки на шампури уздовж якомога щільніше. Смажте на вугіллі, часто перевертаючи, приблизно 20 хв. Перед подачею дайте м'ясу «відпочити» на шампурах 5-7 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!