Салати з куркою люблять все, і цей салат не стане винятком. До речі, замість смаженого арахісу можна взяти несолодке арахісову пасту.
Інгредієнти
- половина готової курки-гриль
- половина качана пекінської капусти
- 2 великі морквини
- 4-5 стебел зеленої цибулі
- 1 невеликий пучок кінзи
- 50 г смаженого арахісу
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Для заправки:
- 30 г смаженого арахісу
- 3-4 зубчики часнику
- 3 см свіжого кореня імбиру
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. темного кунжутного масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Тонко наріжте капусту і очищену моркву. Дрібно наріжте зелену цибулю і стебла кінзи (листочки відкладіть). Змішайте всі підготовлені інгредієнти, крім листочків кінзи. Крок 2 Для заправки очистіть і натріть на тертці імбир і часник. Арахіс всипте в блендер. Додайте імбир, часник, стебла кінзи, соєвий соус, кунжутне масло і 4 ст. л. рослинного. Збийте до однорідності, при необхідності підлив трохи теплої води. Приправте сіллю і перцем. Крок 3 М'ясо курки-гриль зніміть з кістки, видаліть шкіру, розберіть м'якоть руками на шматочки. Додайте курку до овочів, змішайте з заправкою, розкладіть по тарілках, посипте арахісом і листочками кінзи, відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!