Салат з куркою І овочами

Рецепт салату від нашого нового учасника Тетяни Вірко буде хороший з будь-якими сезонними овочами.

Інгредієнти

  • 300 г відвареного курячого філе
  • 200 г печериць
  • 200 г салатного листя
  • 2 солодких перцю
  • 1 великий баклажан
  • 2 середніх кабачка
  • 1 ст. л. бальзамічного уксусa
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • & frac12; ч. л. цукрової пудри
  • 3 ст. л. оливкового масла
  • 2 ст. л. рафінованої олії
  • мелений чорний перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Овочі помити, обсушити і порізати: перці -« шашечками », баклажан і кабачки – кружальцями завтовшки 0,5-0,7 см. Листя салату помити і ретельно обсушити. Курку нарізати великими шматками.

Приготувати заправку, змішавши бальзамічний оцет, цукрову пудру і оливкове масло до однорідної консистенції.

Печериці порізати. На сковороді розігріти 1 ст. л. рослинного масла, викласти гриби і додати соєвий соус, готувати на середньому вогні, помішуючи, 5-7 хвилин.

На сковороді-гриль, трохи змащеній маслом, на середньому вогні обсмажити овочі. Спочатку баклажани з обох сторін, потім кабачки і потім перець. Смажити швидко, щоб овочі залишалися трохи хрусткими.

Для подачі викласти на тарілки салатні листя, потім овочі-гриль, гриби і шматочки курки. Посолити, поперчити, перемішати і подати.

0/5 (0 Reviews)