Рецепт салату від нашого нового учасника Тетяни Вірко буде хороший з будь-якими сезонними овочами.
Інгредієнти
- 300 г відвареного курячого філе
- 200 г печериць
- 200 г салатного листя
- 2 солодких перцю
- 1 великий баклажан
- 2 середніх кабачка
- 1 ст. л. бальзамічного уксусa
- 1 ч. л. соєвого соусу
- & frac12; ч. л. цукрової пудри
- 3 ст. л. оливкового масла
- 2 ст. л. рафінованої олії
- мелений чорний перець
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Овочі помити, обсушити і порізати: перці -« шашечками », баклажан і кабачки – кружальцями завтовшки 0,5-0,7 см. Листя салату помити і ретельно обсушити. Курку нарізати великими шматками.
Приготувати заправку, змішавши бальзамічний оцет, цукрову пудру і оливкове масло до однорідної консистенції.
Печериці порізати. На сковороді розігріти 1 ст. л. рослинного масла, викласти гриби і додати соєвий соус, готувати на середньому вогні, помішуючи, 5-7 хвилин.
На сковороді-гриль, трохи змащеній маслом, на середньому вогні обсмажити овочі. Спочатку баклажани з обох сторін, потім кабачки і потім перець. Смажити швидко, щоб овочі залишалися трохи хрусткими.
Для подачі викласти на тарілки салатні листя, потім овочі-гриль, гриби і шматочки курки. Посолити, поперчити, перемішати і подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!