Цей салат & mdash; не тільки яскравий, але і ситний. Його можна подати і в обід, і на вечерю. Готується він просто, а якщо доповнити його келихом білого вина, точно перетворить будь-який будній день в невеличке свято.
Інгредієнти
- 300 г форелі гарячого копчення (або інший червоної риби)
- 2 середніх цукіні
- 400 г помідорів чері
- 5 пір'я зеленої цибулі
- 6 скибок сільського хліба
- оливкова олія
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для заправки дрібно наріжте кріп. У невеликій мисці змішайте оцет, сметану і кріп, посоліть і поперчіть. Додайте оливкову олію і добре збийте. Крок 2 Розігрійте духовку до 160 ˚ С. Наріжте хліб великими кубиками і збризніть оливковим маслом. Викладіть на деко і поставте в духовку. Запікайте до золотистого кольору, перемішавши один раз, 15-20 хв. Вийміть з духовки. Збільште температуру духовки до 220 ˚С. Крок 3 Цукіні розрізати вздовж на 4 частини, а потім на шматочки довжиною 2,5-3 см. Застеліть деко пергаментом. На одну половину викладіть цукіні і змастіть їх за допомогою пензлика оливковою олією, посоліть. На іншу половину дека покладіть помідори і збризніть оливковим маслом, посоліть. Поставте деко на верхній рівень духовки. Крок 4 Запікайте овочі, виймаючи їх у міру готовності. Помідори повинні стати м'якими, а шкірка лопнути приблизно через 12 хв. Цукіні готуйте 15-18 хв., Вони повинні стати м'якими і злегка зарум'яниться. Готові овочі трохи остудіть, 10 хв. Крок 5 Розберіть копчену рибу на невеликі шматочки. Покладіть овочі на блюдо, додайте рибу, хліб і крупно нарізану зелену цибулю. Полийте салат заправкою і перемішайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!