САЛАТ З КАЧКОЮ КОНФІ, рукола І ПОМІДОРАМИ ЧЕРРИ

Є салати & ndash; і за своїм змістом, і за змістом & ndash; претендують на головну роль в обраному меню. Ця страва якраз таке & ndash; ситне і запам'ятовується

 Салат з КАЧКОЮ КОНФІ, рукола І ПОМІДОРАМИ ЧЕРРИ

Інгредієнти

  • 2 качині ніжки з стегном
  • 60 г руколи
  • 60 г фризі
  • 180 г помідорів чері
  • 250 г дрібної картоплі
  • 8 варених перепелиних яєць
  • сіль
  • 2 зубчики часнику
  • рослинне масло для смаження
  • 1 гілочка розмарину
  • 2-3 гілочки чебрецю

для маринаду:

  • 50 г меду
  • 20 г соєвого соусу

для соусу:

  • 100 г оливкової олії
  • 20 г дижонской гірчиці
  • 10 г винного оцту
  • 2 г солі
  • 5 г цукру
  • 5 г листочків кропу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для маринаду змішайте всі інгредієнти. Качку замаринуйте на 2 ч. Перекладіть у форму і запечіть при 140-160 ° С, 3-4 ч. Зняти все м'ясо з кісток. Крок 2 Для соусу гірчицю збийте з оцтом, оливковою олією і кропом. Приправте сіллю, цукром. Крок 3 Картопля ретельно вимийте. Обсмажте його з рослинним маслом до повної готовності, додавши розмарин, чебрець і часник. Посоліть. Помідори розрізати навпіл або на 4 частини, в залежності від розміру. Змішайте підготовлені інгредієнти з руколою і фризі. Крок 4 Яйця очистіть від шкаралупи. Салат перемішайте з соусом, розкладіть по тарілках. Свепху – запечене качине м'ясо і прикрасьте перепелиними яйцями. До речі

Рецепт надано і розроблений & nbsp; Олександром & nbsp; Картошкин, шеф-кухарем ірландського пабу & nbsp; The Tipsy Pub

0/5 (0 Reviews)