Є салати & ndash; і за своїм змістом, і за змістом & ndash; претендують на головну роль в обраному меню. Ця страва якраз таке & ndash; ситне і запам'ятовується
Інгредієнти
- 2 качині ніжки з стегном
- 60 г руколи
- 60 г фризі
- 180 г помідорів чері
- 250 г дрібної картоплі
- 8 варених перепелиних яєць
- сіль
- 2 зубчики часнику
- рослинне масло для смаження
- 1 гілочка розмарину
- 2-3 гілочки чебрецю
для маринаду:
- 50 г меду
- 20 г соєвого соусу
для соусу:
- 100 г оливкової олії
- 20 г дижонской гірчиці
- 10 г винного оцту
- 2 г солі
- 5 г цукру
- 5 г листочків кропу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для маринаду змішайте всі інгредієнти. Качку замаринуйте на 2 ч. Перекладіть у форму і запечіть при 140-160 ° С, 3-4 ч. Зняти все м'ясо з кісток. Крок 2 Для соусу гірчицю збийте з оцтом, оливковою олією і кропом. Приправте сіллю, цукром. Крок 3 Картопля ретельно вимийте. Обсмажте його з рослинним маслом до повної готовності, додавши розмарин, чебрець і часник. Посоліть. Помідори розрізати навпіл або на 4 частини, в залежності від розміру. Змішайте підготовлені інгредієнти з руколою і фризі. Крок 4 Яйця очистіть від шкаралупи. Салат перемішайте з соусом, розкладіть по тарілках. Свепху – запечене качине м'ясо і прикрасьте перепелиними яйцями. До речі
Рецепт надано і розроблений & nbsp; Олександром & nbsp; Картошкин, шеф-кухарем ірландського пабу & nbsp; The Tipsy Pub
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!