Моцареллу рідко смажать як, наприклад, сулугуні або халумі, & nbsp; і вже точно – не для салату & quot; Капрезе & quot ;. Але в честь свята нічого не завадить, щоб ми приготували особливий Капрезе – зі смаженою сиром. Обов'язково викладіть салат у вигляді віночка & nbsp; – так буде нарядно.
Інгредієнти
- 200 г молодого шпинату
- 1 великий пучок зеленого базиліка
- 200 г помідорів чері
- 3-4 бакинських помідора
- 4 ст. л. оливкового масла
- 3 ст. л. бальзамічного крему з інжиром або малиною
- сіль, мелений чорний перець
Для сиру:
- 500 г міні-моцарели
- 2 яйця
- мука
- смачні панірувальні сухарі
- паприка і сіль
- рослинне маслом для фритюру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для сиру збийте яйця до однорідності в широкій піалі або мисочці. В іншу насипте борошно, приправте паприкою з солью.В третю – сухарі. Крок 2 Обсушіть моцарелу на паперових рушниках. Обвалюють кожен кульку спочатку в борошні, потім в яйці і нарешті в сухарях, втискаючи їх у поверхню. Викладіть на піднос. Крок 3 Розріжте черрі навпіл. Бакинські помідори наріжте кружальцями завтовшки 7-9 мм. Крок 4 У базиліка видаліть стебла, листочки змішайте зі шпинатом. Крок 5 Для заправки збийте масло з бальзамічним кремом, 1/3 змішайте з помідорами чері; ще 1/3 – з листям. Викладіть листя на блюдо у вигляді вінка, розподіліть між листям бакинські помідори і черрі. Посоліть і поперчіть за смаком. Крок 6 Розігрійте масло для фритюру до 180 ° С. Обсмажте запанірованую моцарелу до рум'яної скоринки, обсушити на паперових рушниках і викладіть на вінок. Подавайте, полив заправкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!