Салат & quot; Великодній вінок & quot; стане прикрасою будь-якого пасхального столу. У цьому салаті головне – форма і подача, а який рецепт ви візьмете за основу не так і важливо.
Інгредієнти
- 500 г вареної курки
- 3 великі варені картоплини
- 1 середня цибулина
- 3 варених яйця
- 200 г печериць
- 100 г маринованих грибів
- пучок петрушки
- 300 г майонезу
- 2 ст. л. оцту з білого вина
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- петрушка
- фарбовані яйця
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> шматочки різнокольорових овочів
Покроковий рецепт приготування
- Картопля і яйця наріжте маленькими кубиками, мариновані гриби і курку – невеликими шматочками. Петрушку подрібніть. Картопля змішайте з петрушкою, заправте майонезом, посоліть і поперчіть.
- Лук очистите, подрібніть, посоліть і залийте оцтом. Залиште на 30 хв.
- Печериці наріжте скибочками. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте гриби до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть.
- На велике блюдо викладіть у формі кільця половину картоплі. Зверху розкладіть половину яєць, потім шар обсмажених печериць. Наступним шаром покладіть половину маринованої цибулі, на нього – половину курки і мариновані гриби. Полийте злегка майонезом. Повторіть шари.
- Змастіть рясно салат майонезом і поставте настоюватися, мінімум на 1 год. Прикрасьте листочками петрушки і шматочками овочів. У центр покладіть фарбовані яйця.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!