РИБА зі спаржею та маслини «В КОНВЕРТІ»

До такої рибі як гарнір відмінно підійде відварний або запечена картопля.

Інгредієнти

  • 800 г філе будь-якої жирної риби
  • 200 г спаржі
  • 100 г маслин
  • 4 цибулини шалот
  • цедра 1 лимона
  • оливкова олія
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте рибу на 4 порційних шматка. Посоліть і поперчіть з обох сторін, посипте цедрою. Крок 2 Наріжте очищений шалот кружальцями завтовшки 1 см і обсмажте в олії, по 30 сек. з кожного боку. Крок 3 Якщо спаржа звичайна, відламайте жорсткий низ стебла, решті стебло очистіть. Якщо спаржа міні, цього робити не потрібно. Наріжте спаржу поперек або навскоси невеликими шматочками, обсмажте в оливковій олії, 2 хв. Крок 4 Візьміть 4 аркуші паперу для випічки, по центру викладіть шалот. На нього – рибу, маслини і спаржу. Збризніть маслом. Крок 5 Підніміть довгі краї паперу над рибою, з'єднайте їх і загорніть. Відкриті кінці «конверта» закрутіть, як фантик для цукерки. Підігніть закручені кінці під рибу і викладіть на деко. Поставте в нижню третину духовки і запікайте 12-15 хв., В залежності від товщини рибного філе.

0/5 (0 Reviews)