Гарна риба – палтус або лосось – смачна сама по собі, але ніщо не заважає зробити її ще більш апетитною. Сальса з зеленої цибулі додасть рибі пікантності і & quot; перчинки & quot;.
Інгредієнти
- 4 шматки рибного філе на шкірі (палтус, лосось )
- половина лимона
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Для сальси:
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 пучок петрушки
- половина перцю чилі
- половина лимона
- 4 ст. л. оливкового масла
- 1 ст. л. білого винного оцту
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для сальси цибулю дрібно порубати. У петрушки обірвемо листя і порубати їх так само дрібно. Чилі звільніть від насіння і наріжте тонкими кільцями. Крок 2 Змішайте цибулю, петрушку, чилі, оливкова олія, терту цедру і сік половини лимона, оцет. Поперчіть, посоліть і знову перемішайте. Приберіть до подачі в холодильник. Крок 3 Розігрійте сковороду-гриль або сковороду з антипригарним покриттям. Рибу за допомогою пензлика змастіть оливковою олією. Викладіть рибу на сковороду шкірою вниз і смажте 3-4 хв., Потім переверніть і смажте до готовності. Подавайте рибу з сальсою і нарізаним на часточки лимоном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!