РУССКИЕ Расстегаиз рибою

Російські розтягаї з північної рибою & mdash; чудо як гарні. Для них навіть не потрібен привід, вони самі & mdash; подія. Перед тим як почати їх приготування, шепніть своїм близьким заповітне слово розтягаї і вони вже будуть напоготові & mdash; з апетитом і купою вільного часу для їх стрімкого поїдання.

Інгредієнти

  • 400 г філе свіжої лососевої риби, краще омуля
  • 30 г вершкового масла
  • 2-3 гілочки кропу
  • сіль, мелений чорний перець
  • 200 г лососевих слабкою солі, краще лосося
  • 2 великі цибулини
  • 1 кг дріжджового тіста
  • 200 мл рибного бульйону
  • 1 жовток
  • 1 ст. л. сметани для змазування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе омуля порубати ножем в фарш і обсмажте на середньому вогні з половиною вершкового масла, 2 хв. Додайте дрібно нарізаний кріп, прогрівайте ще 1 хв. Зніміть з вогню, посоліть і поперчіть за смаком. Крок 2 Лук наріжте тонкими півкільцями. У чистій сковороді розтопіть масло, що залишилося, покладіть цибулю, обсмажуйте, помішуючи, до золотистого кольору, 6-7 хв. Посоліть. Крок 3 малосольні рибу наріжте тонкими скибочками. Тісто розділіть на шматочки розміром з середній абрикос. Розкачайте в гуртки товщиною 1 см і залиште на столі під рушником, 10-15 хв. Крок 4 В центр кожного гуртка покладіть ложку фаршу, на нього – трохи смаженої цибулі і зверху – скибочку малосольной червоної риби. Крок 5 Защипніть розтягаї так, щоб зверху залишалося невеликий отвір. Розкладіть на деко, застелене папером для випічки, на деякій відстані один від одного. Залиште на столі під рушником на 5-10 хв. У кожен пиріжок налийте по 1 ч. Л. бульйону. Крок 6 Змішайте жовток і сметану до однорідності, змастіть поверхню розтягаїв. Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці до рум'яної скоринки, приблизно 12-15 хв. Подавайте гарячими. До речі

Рецепти дріжджового тіста дивіться тут .

0/5 (0 Reviews)