Рулети з м'яса дуже люблять готувати в різних & nbsp; пафосних ресторанах у Франції. Воно й зрозуміло: виглядають & nbsp; рулети & nbsp; дуже & nbsp; виграшно, & nbsp; а & nbsp; при & nbsp; умови, & nbsp; що & nbsp; м'ясо & nbsp; найсвіжіше, & nbsp; цей & nbsp; спосіб & nbsp; приготування збереже в ньому все його соки. Шоколад в соусі, до речі, & nbsp; майже не виділяється & ndash; очевидно, на тлі сушеної вишні.
Інгредієнти
- 4 великі телячі відбивні без кісточки
- 1 великий стебло цибулі-порею (тільки нижня половина з білої і зеленої частиною)
- 1/2 склянки хлібних крихт
- 2 зубчики часнику
- великий пучок петрушки
- 2 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль і чорний перець за смаком
Для соусу:
- 2 склянки червоного сухого вина
- 1 стакан м'ясного бульйону
- 50 г гіркого шоколаду
- жменю сушеної вишні
- 4 гілочки розмарину
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для соусу влийте в сотейник вино і бульйон, додайте 2 гілочки розмарину, доведіть до кипіння, уварити наполовину, розмарин вийміть. Додайте вишню і залишився розмарин (тільки листочки), Уваров ще наполовину, зніміть з вогню, додайте натертий шоколад, приправте сіллю і перцем, подрібніть занурювальним блендером і відставте. Крок 2 Порей розрізати уздовж навпіл, промити, обсушити. Виберіть міцні «смужки», покладіть в каструлю, залийте окропом, поставте на маленький вогонь, млоїте 2-3 хв., Вийміть і обсушити. Крок 3 Що залишився порей наріжте дуже дрібно, обсмажити у вершковому маслі на невеликому вогні до м'якості, 5-7 хв. Листя петрушки подрібніть разом з часником, додайте до порею, обсмажуйте 1 хв. Всипте хлібні крихти, обсмажуйте ще 1 хв., Зніміть фарш з вогню. Крок 4 Шматки телятини натріть сіллю і перцем, покладіть на плівку, закрийте кількома шарами плівки і відбийте до товщини 0,5 см. Викладіть фаршна м'ясо, м'ясо на смужки порею; скрутіть в рулети, обв'яжіть шпагатом. Швидко обсмажте рулети в оливковій олії до золотистої скоринки, перекладіть у форму, закрийте фольгою і запікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 10-12 хв. Подавайте, полив шоколадним соусом. До речі
Звичайно, було б ідеально використовувати в цьому рецепті саме свіжий розмарин. Але, на жаль, його не завжди і не скрізь можна купити. Якщо вам не вдалося це-го зробити, використовуйте сушені листочки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!