Класика радянського закусочної столу! Ну не могли & nbsp; ми пройти мимо, додали всього один новий штришок. Головне, зробіть таких рулетів побільше, & nbsp; щоб дісталося всім гостям & ndash; і вони могли б не бентежачись дихати один на одного часником. Без нього & nbsp; в цій начинці ніяк & hellip;
Інгредієнти
- 500 г вареної шинки для тостів скибочками
- 500 г сиру (Едамський, російський, гауда)
- 5-6 ст. л. майонезу провансаль
- 3-4 зубчики часнику
- невеликий пучок зеленої цибулі
- червоний гострий перець на кінчику ножа
- мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1/2 ч. л. порошку каррі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Натріть сир на дрібній тертці. У цибулі дрібно наріжте тільки білу частину (зелена тут не знадобиться). Крок 2 Каррі злегка підсмажте на маленькому вогні на сухій сковорідці 20 сек. Змішайте каррі з майонезом, червоним і чорним перцем за смаком. Крок 3 Змішайте каррі-майонез і цибулею, потім додайте сир і ретельно перемішайте. Крок 4 Кожен скибочку шинки змастіть сирною масою, скрутіть в рулет. Викладіть рулети на блюдо швом вниз, накрийте плівкою і покладіть зверху легкий вантаж. Поставте в холодильник мінімум на 30 хв., Краще на 1 годину. Вийміть, потримайте 10-15 хв. при кімнатній температурі і подавайте з зеленими салатним листям. До речіЯкщо у вас вдома немає слайсера, попросіть продавця в магазині нарізати для вас & nbsp; шинку тонкими скибочками & ndash; ножем це робити дуже вже важко.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!