РОЖЕВИЙ ПУНШ

Витончений пунш рожевим ігристим і ягодами. Зовсім & quot; п'яний & quot ;, але освіжаючий і підбадьорливий. Миттєва щеплення від спеки.

РОЖЕВИЙ ПУНШ

Інгредієнти

  • Кусковий лід – за смаком
  • Ігристе рожеве вино – 300 мл
  • Сироп кавуновий – 50 мл
  • Лимонний сік – 50 мл
  • Саку класичний – 50 мл
  • Содова – 100 мл
  • Лимон – за смаком
  • Ягоди і фрукти – за смаком

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 У великій графин покласти кусковий лід і налити вино, кавуновий сироп, лимонний сік, саке і содову. Крок 2 Додати шматочки лимона або будь-які доступні ягоди і фрукти, перемішати. Пити негайно. До речі

Рецепт надано шеф-барменом мережі ресторанів & laquo; Китайські Новини & raquo; Катериною Ефимовой

0/5 (0 Reviews)