Будь-який великий шматок м'яса можна готувати і по зворотній технології: спочатку запікати у фользі на слабких вугіллі майже до потрібної прожарювання, потім додати вугілля, зняти фольгу і швидко обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки.
Інгредієнти
- приблизно 1 кг ростбіфу одним шматком
- 2 ст. л. діжонськой гірчиці
- 2 ст. л. топленого масла
- 0,5 ч. л. копченої паприки
- сіль, мелений чорний перець
Для домашнього майонезу з паприкою:
- 300 мл рафінованої олії
- 1 яйце
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- 1 ст. л. білого винного оцту
- по 1 ч. л. цукру, солі та копченої паприки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для домашнього майонезу всі продукти повинні бути кімнатної температури. Розбийте яйце в вузький стакан погружного блендера. Додайте гірчицю, оцет, сіль, цукор, паприку і 100 мл олії. Збийте до однорідності. Додайте ще 100 мл, знову збийте. Влийте останні 100 мл і збийте в густу емульсію. Крок 2
Ростбіф при бажанні обв'яжіть, натріть сіллю з паприкою, перцем і гірчицею. Закрийте плівкою і дайте постояти, поки розпалюєте вугілля. Розпаліть вугілля в котлі барбекю (вони повинні добре прогоріти і затягнута білим попелом). Грати прокалите і промажте жиром. Крок 3
Паперовими рушниками обсушити ростбіф від гірчиці, змастіть з усіх боків топленим маслом. Обсмажте ростбіф на сильних вугіллі з усіх боків (включаючи бічні) до рум'яної скоринки, приблизно 10 хв. Загорніть в декілька шарів фольги. Відгрібаючи вугілля в одну половину котла, ростбіф у фользі покладіть на решітку над другою половиною. Крок 4 Запікайте ростбіф в котлі під кришкою до ступеня готовності medium rare (54-57 ° С), приблизно 15 хв. Потім вийміть і або повністю остудіть в фользі, якщо хочете їсти гарячим, або залиште на 15 хв., Щоб їсти теплим. Подавайте з майонезом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!