Такий салат можна подати традиційно, змішавши в салатник, але він виглядає ефектно саме в вигляді кнелей на хлібці, тостах або навіть на товстих бельгійських вафлях.
Інгредієнти < ul>
Для заправки:
- 50 г сметани жирністю 20%
- 50 г сирного сиру
- 100 г домашнього майонезу
- 35 г солодкого чилі соусу
- 15 г соєвого соусу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Перепелині яйця відваріть в киплячій підсоленій воді, 2 хв. Залийте холодною водою. Вони повинні бути зварені некруто. Крок 2 Зелений горошок бланшуйте в киплячій воді, 40 сек. Обдайте крижаною водою. Картопля, морква і курячі яйця наріжте кубиками зі стороною 5 мм. Крок 3 Для заправки змішайте всі інгредієнти. Посоліть. Додайте до підготовленим продуктам, перемішайте. Крок 4 Лосось розберіть на пластівці. Більшу частину риби наріжте, залишивши кілька великих шматочків для подачі. Нарізану рибу змішайте з овочевою масою. Столовою ложкою сформуйте по 3 кнелі на порцію. Розкладіть їх по тарілках, поруч – розрізані навпіл перепелині яйця. Прикрасьте рибою, дрібно нарізаним кропом і червоною ікрою. До речіРецепт надано Юрієм Ковальчуком, шеф-кухарем ГК & laquo; Пушкарская слобода & raquo ;, Суздаль.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!