паски теж можна здивувати і друзів і домочадців, цей паску – майже що ром-баба. Він не сохне і в сто крат смачніше звичайного/
Інгредієнти
Для глазурі:
- 2 білки
- 200 г цукрової пудри
- 10 г лимонного соку
Для опари:
- 200 г борошна
- 25 г дріжджів
- 150 мл теплої води
Для сиропу:
- 80 мл води
- 20 мл рому
- 100 г цукру
- терта цедра половини лимона і половини апельсина
Для тіста:
- 300 г борошна
- 3 яйця
- 25 г цукру
- 10 г солі
- 150 г вершкового масла
- родзинки, курага або цукати (за бажанням)
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Змішайте всі інгредієнти для опари і залиште в теплому місці на 30 хв. Крок 2 Розтопіть вершкове масло і трохи остудіть. Покладіть в чашу міксера яйця, цукор і сіль, додайте опару, що підійшла і всипте борошно, змішайте. Додайте розтоплене масло і добре вимісити тісто. Якщо хочете, додайте попередньо замочені і віджаті родзинки, курагу або цукати. Готове тісто поставте на 1 ч в тепле місце. Крок 3 Розкладіть тісто за формами обсягами 250 мл і залиште ще на 30 хв. Випікайте паски в духовці, розігрітій до 180 ˚С, 20 хв. Крок 4 Для сиропу нагрійте цукор і воду в сотейнику, додайте цедру і готуйте 5 хв. Влийте ром і процідіть. Просочіть сиропом гарячі паски. Крок 5 Для глазурі збийте білки з цукровою пудрою і лимонним соком. Глазурова паски і прикрасьте. Господині на замітку
Наповніть паски за допомогою кондитерського шприца вершковим, заварним або сирним кремом.
До речіРецепт надано концепт – шефом ресторану Erwin & nbsp; Миколою & nbsp; Бакунова:
& quot; Цей рецепт мені дістався від від бабусі. По-суті це союз ромової баби і паски. Ром і курага роблять паску неймовірно смачним & quot;.
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!