А що якщо додати в сирну паску варення різних кольорів ?! Тоді страва вийде не тільки актуальним і смачним, але і дуже барвисто-симпатичним. Сказано & ndash; зроблено.
Інгредієнти
- сир жирністю 20% – 1 кг
- масло солодковершкове – 120-150 г
- вершки жирністю від 33% – 500-600 мл
- яйце (жовток) – 3 шт.
- цукор дрібний – 3 ст. л.
- варення малинове густе – 3 ст. л.
- варення обліпихи густе – 3 ст. л.
- варення чорничне густе – 3 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Сир покласти в марлевий мішечок. Мішечок підвісити в прохолодному місці над мискою і дати сироватці стекти протягом 12 годин. Крок 2 Масло розм'якшити при кімнатній температурі. Звільнити сир від марлі, протерти через сито. Крок 3 Вершки збити в стійку піну. Жовтки окремо протерти через сито і збити з цукром (1 ст. Л. На жовток). Крок 4 Сир, вершки і масло розділити на три частини. Кожну частину сиру змішати з варенням, протерти через сито. До підфарбований сиру додати по 1/3 частини суміші зі збитих з цукром жовтків, вершків і масла. Добре вимісити. Крок 5 Кожну паску помістити в форму або маленьку дерев'яну пасочницу, застелену марлею, викладаючи масу по одній ложці і щільно її утрамбовуючи. Зверху на форму поставити невеликий гніт і залишити в холодному місці на 12 год. Перед подачею сирну форму вийняти і прикрасити ягодами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!